Els nostres productes


Comercialitzem tot tipus i envasos de  llavors hortícoles professionals, amater i forestals d'una de les principals marques del sector, Vilmorin-Hazera

Llavors de gespa per a tot tipus de terrenys, superfícies i exposicions. Disponible tant en jardineria professional com domèstica.

Cultiu fàcil a casa, productiu i amb garantia, de bales de Gírgola, Xampinyons (París i Portobello), Shiitake, Enoki, Card, Pollancre...

Bulbs de tardor i primavera per a decorar el jardí, terrasses, hotels i restaurants.  Per a ús professional i domèstic.Kapytein, garantia holandesa de qualitat.

Distribuïm dues marques especialitzades,  Dunlop i Rouchette. La primera, una de les referències en el sector ramader, agrícola i professional.

Guants per a tot tipus d'usos, sexe, edat i funció, per a gaudir del vostre hort, feina o afició. Treballem amb Rostaing.

Pulveritzadors, planta de maduixera de diverses varietats (Albión, Portolas, Selva, San Andreas, Monterey, etc.), trampes i feromones per a la processionària del pi ...

Disposem de llavor i ceba de calçot, per a poder sembrar (Novembre-Gener) i plantar (Agost-Setembre-Octubre). Del país, l'autèntica, elevat rendiment i producció.

Agronimbus

logo agronimbus blanco

David Hernando Roura
Av Salvador Dali 109
17600 Figueres (Girona)
TEL 628 19 69 83
info@agronimbus.com
 

Marques representades

vilmorinhazerasidipalcropcleandeygest

© 2017 Agronimbus